Registratie losse tickets

UITVERKOCHT!

Coolsingel: Gluren bij de buren

Achter de schermen!

  • 2,5uur | za | max. 24p per gids 

Ga mee met een 2,5 uur durende rondleiding over verleden, heden en de toekomst van de Coolsingel én kom achter de schermen. Grootse adressen als het Hilton, de Decathlon, de Bijenkorf, het WTC en het Schielandshuis zetten deuren tot gesloten ruimten even open voor een uniek bezoek! U krijgt - ook letterlijk - een ander perspectief op deze Rotterdamse boulevard.

De rondleiding ‘Coolsingel achter de schermen’ is afwisselend, informatief en exclusief! Grijp deze kans en laat u informeren over de ontwikkeling van deze straat; van middeleeuwse stadsgracht tot Rotterdamse boulevard.

We starten de rondleiding onder begeleiding van een professionele gids bij Museum Rotterdam waar tot en met 8 april een prachtige tentoonstelling over de Coolsingel te zien is: ‘Coolsingel - Een ode aan het kloppende hart van Rotterdam’. De rondleidingen bieden een bijzondere aanvulling op deze tentoonstelling. Tijdens een wandeling over de Coolsingel openen ‘bewoners’ hun deuren tot gesloten ruimten voor een uniek bezoek, met elk een eigen verhaal.

Zoals een bezoek aan de vierde verdieping van de Bijenkorf - niet toegankelijk voor publiek - waar prachtige foto’s hangen over de historie van dit warenhuis. Of het WTC waar niet alleen de 20ste verdieping boeiend uitzicht biedt maar waar we gangen en verborgen hoeken betreden die tijdens de oorlog dienst deden als schuilplaats tijdens de razzia in november 1944.

bron foto: Nederlandsfotomuseum l Cas Oorthuys

Dit en nog meer op:

UITVERKOCHT!
* zaterdag 18 november 2017 UITVERKOCHT
* zaterdag 27 januari 2018 UITVERKOCHT
* zaterdag 24 februari 2018 UITVERKOCHT
* zaterdag 10 maart 2018 UITVERKOCHT
* zaterdag 24 maart 2018 UITVERKOCHT
* zaterdag 31 maart 2018 UITVERKOCHT
Voor deze dagen zijn losse kaartjes te koop. Klik hier.. 

TICKETPRIJS 
Tickets kosten €24,95 p.p.* (incl. BTW) inclusief entreeticket Museum Rotterdam, ter waarde van (max.) €7,50.

*NOTE  De Rotterdampas of Museumkaart (of in het algemeen kortingskaarten) zijn niet geldig i.c.m. met deze actie.

INBEGREPEN 
Toegang tot Museum Rotterdam waar de tentoonstelling 'Coolsingel - Een ode aan het kloppende hart van Rotterdam' te zien is.
Een voucher voor een gratis drankje bij het bestellen van een borrelbite bij Brasserie Schielandshuis, de plek waar om 16.30 uur de tour eindigt.
           
voucher voor Brasserie Schielandshuis

OP MAAT 
Voor groepen organiseren we deze rondleiding ook speciaal op maat, op een andere datum en een ander tijdstip. Stuur voor informatie een e-mail naar info@derotterdamtours.nl.

 
 
In samenwerking met 
 
 
 
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren